Neuer Treiber für ATI Grafikkarten: 8.30

Neue Treiberversionen und Informationen zu neuer Hardware sind hier zu finden.

Moderator: Moderator

Neuer Treiber für ATI Grafikkarten: 8.30

Beitragvon Cheeky@Boinc » 31.10.2006, 22:17

Bild

Neuer Treiber, neue Bugfixes :)

Download (Ab Radeon 9500) (55,3mb)

Download (Radeon 8500 -> 9250) (52,7mb)

Änderungen:

Resolved Issues

- Users with X Server X.org 7.1 can now play video using XV. The ATI AVIVO Video adaptor is now present. Further details and the workaround can be found in topic number 737-22852

- When failing to change the TV format the aticonfig --tv-info no longer report the failed TV format. Further details and the workaround can be found in topic number 737-23431

- Using the MPlayer to play a video file followed by dragging any window over top of the player no longer results in corruption being noticed and the video file pausing. Further details and the workaround can be found in topic number 737-23432

Known Issues

- Attempting to install the ATI Proprietary Linux driver on distributions that have updated certain 3D components outside of the stock XOrg 6.8.2 may result in the driver not initializing 3D applications properly. Further details can be found in topic number 737-20868

- Loading the XVideo Extension on 64-bit Xorg 6.9+ systems causes the X Server to segfault on launch with ATI Radeon X1K products. Further details and the workaround can be found in topic number 737-22837

- A system hang may occur when attempting to resume from hibernation mode. Further details can be found in topic number 737-22059

Danke Samuel_1985 für den Hinweis ;)
<3 SuL <3
Benutzeravatar
Cheeky@Boinc
 
Beiträge: 7386
Registriert: 28.06.2006, 14:19
Wohnort: Werther
Lizenz: GPL

Beitragvon Free_gamer » 01.11.2006, 00:28

Toll neue Version altes Leid. Guild Wars lässt sich seit der Version 8.27 nicht mehr spielen ;(

Hoffentlich funktioniert es mit der nächsten Version.
Linux Registered User # 418758
ubuntu user # 2631
Benutzeravatar
Free_gamer
 
Beiträge: 342
Registriert: 15.07.2006, 16:00
Lizenz: GPL
Distribution: Ubuntu 11.04 x86_64
Kernelversion: 2.6.38-generic

Beitragvon Free_gamer » 19.11.2006, 13:13

@Cheeky
Ist dir der neue Treiber 8.31.05 entgangen?

[OffTopic]
Mit den alten Treibern hab ich Guild Wars noch ohne Probleme starten können doch jetzt hab ich nur mehr Black Screen wenn ich mit den starte, auser ich wähl einen Desktop aus doch da hab ich das alte Problem. :(

Freu mich auf Weihnachten, da krieg ich ne NVidia 7600GT und kann wieder GW spielen. =)
[/OffTopic]
Linux Registered User # 418758
ubuntu user # 2631
Benutzeravatar
Free_gamer
 
Beiträge: 342
Registriert: 15.07.2006, 16:00
Lizenz: GPL
Distribution: Ubuntu 11.04 x86_64
Kernelversion: 2.6.38-generic


Zurück zu Hardware/Peripherie

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 3 Gäste

cron